Ένα τριήμερο γεμάτο ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη (φώτο)

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των εκδηλώσεων, που έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των παρελάσεων, φέτος ο επικεφαλής ήταν Έλληνας από τη Ρωσία, ο ομογενής επιχειρηματίας από το Ροστόφ, και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, Πέτρο Γαλάτουλα, η απόφαση να είναι Grand Marshal της παρέλασης ο Ιβάν Σαββίδης, πάρθηκε ομόφωνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν και υπογράμμισε ότι η απόφαση αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως πράξη αναγνώρισης της ελληνικής διασποράς της Ρωσίας ως ενός σημαντικού κομματιού του παγκόσμιου ελληνικού κινήματος.

Παράλληλα, υπήρξαν και δραστηριότητες γύρω από τον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να δίνει το παρών στα εγκαίνια του τοπικού Συνδέσμου, τα μέλη του οποίου μαζί με τους πρώην ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», Σαλπιγγίδη, Τουρσουνίδη, Αλεξανδρίδη, Πέλλιο, συμμετείχαν στην παρέλαση.