Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού επικοινώνησε σήμερα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους ενημέρωσε ότι έχει ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη στο Κορωπί.

Ο Πολ Σοσέ Εμποκού αποτελεί θεωρητικά το μοναδικό ερωτηματικό στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Επί του πρακτέου ωστόσο το ερωτηματικό αυτό άρχισε να... σβήνει την Τρίτη, μετά την επικοινωνία που είχε ο διεθνής Αφρικανός μεσοεπιθετικός με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Εμποκού ξεκαθάρισε ότι είναι απολύτως καλά και θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα στην προπόνηση της Τετάρτης. 
Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι Εμποκού τόνισε στους "πράσινους" πως στο διάστημα της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα του Κονγκό ακολούθησε καθημερινά  πρόγραμμα με ειδικές θεραπείες και πλέον δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του (είχε υποστεί τράβηγμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό). 
Ταυτόχρονα τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη το μεσημέρι και θα δώσει κανονικά το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας (5 μ.μ.) στο Κορωπί, με συνέπεια να υπολογίζεται κανονικά από τον Ουζουνίδη ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.