«Ο Αλ-Χασάουι συμφώνησε και πουλάει στον Μαρινάκη»

Σε πλήρη και οριστική συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει έρθει ο ιδιοκτήτης του ιστορικού βρετανικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι, όπως μεταδίδει το Skysports.

Ενάμιση περίπου μήνα πριν, ο Κουβεϊτιανός ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι, είχε μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τις επαφές του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να του παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της θρυλικής και παραπαίουσας τα τελευταία χρόνια βρετανικής ομάδας. Ένα ακριβώς μήνα μετά, στις 14 Απριλίου και ενώ είχαν προηγηθεί αρκετά διαφορετικά δημοσιεύματα σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, στο Νησί κυκλοφόρησε η είδηση ότι το μεγαλύτερο «αγκάθι» που υπήρχε, η τελική έγκριση της αγγλικής Football League, είχε φτάσει στο τελικό της στάδιο.

Σήμερα πλέον, Παρασκευή 28 Απριλίου, ένα ακόμη αποκλειστικό δημοσίευμα από τη Γηραιά Αλβιώνα -αυτή τη φορά από το Skysports- τονίζει ότι ο Αλ-Χασάουι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασαν στην μεταξύ τους οριστική και τελική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών του συλλόγου!

Όπως τονίζουν οι Άγγλοι, οι δύο πλευρές έχουν ήδη ολοκληρώσει την κατάθεση όλων των απαραίτητων εγγράφων στην διοργανώτρια Αρχή -τη Football League- και πλέον αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί και τυπικά ο έλεγχός τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί αντίστοιχα και η μεταβίβαση των μετοχών της Φόρεστ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, το Skysports σημειώνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εμπλοκή στο deal στην περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί στην League 1 (σ.σ. βρίσκεται στην 20η θέση της Championship, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού).