«Αφιερώνω το βραβείο στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Το βραβείο του Best Goal της 29ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

«Είναι ένα ατομικό βραβείο για το γκολ που πέτυχα. Πιστεύω πως αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους. Όσοι βοήθησαν για να σημειωθεί αυτό το γκολ. Όλα τα παιδιά που άγγιξαν τη μπάλα και προσπάθησαν για να μπει αυτό το γκολ. Γενικότερα είναι ένα βραβείο που το λαμβάνω εγώ, αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στον κόσμο μας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας βοηθάει. Σε όλους τους ανθρώπους που με γνωρίζουν και με βοηθάνε να τα καταφέρω. Και φυσικά το αφιερώνω στην οικογένειά μου», δήλωσε κατά τη βράβευσή του ο 31χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής.

«Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Τα δίνει όλα στον αγώνα, τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχει ευχέρεια στο γκολ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που πέτυχε δύο γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Του εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό, να βάλει κι άλλα γκολ», ανέφερε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο του Best Goal στον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.