Με μισή ομάδα κόντρα στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Με ουκ ολίγα προβλήματα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι την επoμένη της ήττας – αποκλεισμού από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με τη θεσσαλική ομάδα, στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Από την αναμέτρηση με αντίπαλο τους Θεσσαλούς θα απουσιάσουν ακόμα οι Ρόμπιν Λουντ, Πολ Εμποκού και Ροντρίγκο Μολέδο που έχουν συμπληρώσει κάρτες όπως και ο Νίκλας Χουλτ που αποβλήθηκε στο ματς της Τούμπας. Μάλιστα, ο Κονγκολέζος έκανε θεραπεία την Παρασκευή λόγω σύσπασης στο δικέφαλο. Θεραπεία έκανε και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί καθώς έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο και το Σάββατο θα φανεί το αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Κατά τα άλλα, ο Κάρλος Ζέκα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Ράσμους Τελάντερ. Αμφότεροι δεν θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με την ΑΕΛ. Απών ήταν και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί και έτσι απουσίασε με άδεια για να βρεθεί στο μαιευτήριο.

Από τους υπόλοιπους παίκτες των πρασίνων όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, συνδυαστικό παιχνίδι με τελειώματα και πιεστικό παιχνίδι επτά εναντίον επτά.