Με αλλαγές στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Μπορεί όλοι στην ΑΕΚ να έχουν το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου, όμως πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος: η Ένωση θα πρέπει να δώσει το αυριανό (30/4) ματς στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.

Είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Άλλωστε, ήδη από την αποστολή, υπάρχουν πολλές απουσίες. Οι τραυματίες Βράνιες, Ντίντακ και Αραβίδης, ο τιμωρημένος Ανέστης αλλά και ο Γκάλο, ο Γιόχανσον και ο Χριστοδουλόπουλος, μένουν στην Αθήνα και δεν ταξιδεύουν στα Γιάννενα.

Ο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή και τον νεαρό Μεληκιώτη και τον Μανωλά και δεν αποκλείεται να δώσει σ' έναν εκ των δυο ή ακόμα και στους δυο, θέση στην ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Βούρας, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Βάργκας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Μεληκιώτης, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ