Μολέδο: «Μαζί στις νίκες και τις ήττες»

«Μήνυμα» ενότητας έστειλε ο Μολέδο μέσω της NOVA, όπου και τόνισε πως στον Παναθηναϊκό είναι μαζί τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες...

«Ήταν ένας ημιτελικός, στον πρώτο αγώνα είχαμε κερδίσει με 2-0 και το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μας γεμίζει με απογοήτευση. Όμως κοιτάμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια. Οπωσδήποτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ χάσαμε ευκαιρίες, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Στο παιχνίδι μπήκαμε καλά, αγωνιστήκαμε, ενώ στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος και οφείλω να πω ότι είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε μια ομάδα, μαζί είμαστε στις νίκες και στις ήττες».

Κλείνοντας μίλησε για την επόμενη ημέρα στους «πράσινους»: «Ήταν αναμφισβήτητα ένας αποκλεισμός που δεν περιμέναμε. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να περάσει αυτή η απογοήτευση, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με δύναμη. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα τα πλέι οφ».