«Η νίκη στην Τούμπα μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο Σουηδός ανασταλτικός μέσος της ΑΕΚ Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή.

«Το ματς της Κυριακής θα είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Όπως έχω ξαναπεί εμείς πάντα στοχεύουμε στη νίκη και από τη στιγμή που υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον ΠΑΟΚ έχουμε ευκαιρία, αρκεί να προετοιμαστούμε καλά, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι απ' αυτό της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος διεθνής.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ εντός έδρας στο ματς της κανονικής διάρκειας, σε συνδυασμό με τη νίκη στην πρεμιέρα στην Τούμπα, τους δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση;

«Μπορείς να το πεις αυτό, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται απ' το γεγονός ότι είναι πρώτος στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, παρά το ότι παίζουμε εντός έδρας, αλλά μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη εκτός έδρας μέσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για την Κυριακή».