Λέτο: «Όλοι ξέρουν τι θέλω, δεν μου έχει γίνει πρόταση»

«Πάσα» στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο για την ανανέωση του συμβολαίου του, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο Τριφύλλι.

O Aργεντινός επιθετικός μίλησε στην "Πράσινη" για: 

-τη νίκη επί της ΑΕΚ παρά τα αρκετά προβλήματα: «Είναι δύσκολο, έχουμε πολλά παιχνίδια σε λίγες ημέρες και αυτό το αισθανόμαστε στο σώμα μας. Είμαστε κουρασμένοι, προσπαθούμε όμως να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μας έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά το σημαντικό είναι πως όσοι αγωνίστηκαν έκαναν το καλύτερο δυνατό». 

-το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κίνητρο λόγω των όσων συμβαίνουν τελευταία: «Είναι αρκετά δύσκολο, αν το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικό, αν είχαμε πάρει τη νίκη όπως έγινε μέσα στο γήπεδο, απέναντι στην ΑΕΚ θα ήταν μια άλλη ιστορία ο αγώνας. Θα είχαμε διαφορετική θέση στη βαθμολογία τώρα! Όμως είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι σε αυτές τις σκέψεις, πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Το πιο σημαντικό για το κλαμπ είναι να συνεχίσει και να διεκδικήσει όσους περισσότερους πόντους γίνεται στα παιχνίδια που έρχονται». 

-το αν υπάρχει κάποιο νέο για το μέλλον του: «Όχι, μέχρι σήμερα δεν είχα κάτι. Όπως είπα και πριν αυτά μπορεί να είναι και τα τελευταία μου παιχνίδια με την ομάδα, αφού δεν είχα κάτι νεότερο ως τώρα». 

-το ποια είναι η πρόθεσή του: «Όλοι ξέρουν τι σκέφτομαι και τι θέλω. Στην ομάδα το γνωρίζουν, θα περιμένω το τέλος των play offs και μετά θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου και την καριέρα μου. Θα δούμε τι θα γίνει». 

-το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός περνάει μια δύσκολη περίοδο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και αν είναι θετικός στο να κάνει διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο με χαμηλότερο (από οικονομικής πλευράς) συμβόλαιο, ώστε να δείξει καλή θέληση προς τη διοίκηση: «Είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και θα διαπραγματευτώ, αν έχω κάτι για να διαπραγματευτώ. Αν μου προτείνουν κάτι θα το συζητήσω. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια προσφορά. Δεν το αποκαλώ διαπραγμάτευση, διότι για την ώρα δεν μου έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Διαπραγμάτευση είναι όταν υπάρχει κάτι, συνεπώς περιμένω τον Παναθηναϊκό γιατί μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι».