Στο Διαιτητικό ο Παναθηναϊκός για Μπεργκ

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για να μειωθεί η ποινή του Μάρκους Μπεργκ. Παρέμβαση Ολυμπιακού στην προσφυγή του ΠΑΟΚ για την επικύρωση της βαθμολογίας...

Ο Σουηδός επιθετικός του Τριφυλλιού είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές για όσα έγιναν στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, ποινή που δεν έπεσε ούτε στην Επιτροπή Εφέσεων. Οι "πράσινοι" ωστόσο προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, εξαντλώντας τα περιθώρια για να τον έχουν διαθέσιμο έστω στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την υπόθεση να εκδικάζεται την προσεχή Τρίτη (30/5). 

Παράλληλα το Διαιτητικό θα ασχοληθεί και με την προσφυγή που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ για να ακυρωθεί η απόφαση της Λίγκας να επικυρώσει τη βαθμολογία από τις θέσεις 1-5, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει πρόσθετη παρέμβαση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη προσεχή του συνεδρίαση, την Τρίτη 30/5/2017 και ώρα 15:30, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με τις παρακάτω προσφυγές:
 
Προσφυγή του Μάρκους Μπέργκ (Markus Berg) επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.
Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ επικυρώσεως και διατηρήσεως της από 08/5/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE  ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.