Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σκόκο για να μιλήσει με την ΑΕΚ

Δημοσιογράφος στην Αργεντινή προαναγγέλλει, μέσω twitter, την άφιξη στην Ελλάδα του μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο για να συζητήσει με την ΑΕΚ.

Nέο επεισόδιο στο σίριαλ της επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού στην «Ένωση» με τα δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής να συνεχίζονται, ειδικά μετά την ήττα της Νιούελς από τη Μπελγράνο, που έθεσε την ομάδα του Σκόκο εκτός διεκδίκησης του Κόπα Λιμπερταδόρες. 

Το μέλλον του «υδραυλικού» εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο και ο ίδιος σε πρόσφατη τοποθέτησή του είχε ξεκαθαρίσει πως σύντομα θα πάρει τις αποφάσεις του. 

Παραμένει άγνωστο αν επιθυμεί να συνεχίσει στη Νιούελς, όπου η κατάσταση απέχει πολύ από το χαρακτηριστεί ιδανική, και τώρα ένας συμπατριώτης του δημοσιογράφος... ανάβει και πάλι φωτιά σε σχέση με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. 

«Την επόμενη εβδομάδα ο Φαμπιάν Σολντίνι (εκπρόσωπος του Σκόκο) θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ» έγραψε ο δημοσιογράφος στο twitter και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον αν θα επιβεβαιωθεί.