Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι δέχθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος λίγο πριν το φινάλε του πρώτου φιλικού του Ολυμπιακού στην Αυστρία κόντρα στη Βάτενς, με τον νεαρό αμυντικό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Πάγωσαν στον Ολυμπιακό, περίπου 3-4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου καλοκαιρινού φιλικού του Ολυμπιακού στην Αυστρία κόντρα στη Βάτενς. Σε μια προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από προσπάθεια αντιπάλου του και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως όσοι ήταν γύρω του άρχισαν να τραβάνε τα μαλλιά τους και ορισμένοι εκ των συμπαικτών του να κλαίνε, δείχνοντας προφανώς με τις αντιδράσεις τους ότι ο νεαρός αμυντικός είχε δεχθεί ένα πολύ άσχημο χτύπημα. Λίγα λεπτά μετά και έπειτα την άμεση επέμβαση του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο Ρέτσος ανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ λίγη ώρα αργότερα και ενώ παρέμενε ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο.

Αποχωρώντας πλέον από τον αγωνιστικό χώρο, ο νεαρός μπακ σήκωσε το χέρι του κάνοντας ένα νόημα ότι είναι «όλα ΟΚ» ενώ όσοι ήταν στο γήπεδο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα προφανώς ανακουφισμένοι.