Για δανεικός ο Σάντος, προσπάθεια για Εμενίκε

Οι Ισπανοί επιμένουν για δανεισμό του Αντερλάν Σάντος στους πρωταθλητές Ελλάδας ενώ ο Ολυμπιακός το... παλεύει ακόμα για τον Εμενίκε.

Το θέμα του σέντερ μπακ της Βαλένθια συντηρείται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τους Ισπανούς. Νεότερες πηγές από την Ιβηρική εμφανίζουν το deal με τον Ολυμπιακό κοντά και πως ο Αντερλάν Σάντος θα κλείσει ως δανεικός. Μάλιστα, η Σάο Πάουλο εμφανίστηκε να έχει κάνει κρούση, ωστόσο ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και η προοπτική των Πειραιωτών μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως οι διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια συνεχίζονται και είναι θέμα ημερών να υπάρξουν εξελίξεις. Επίσης στο Λιμάνι δείχνουν να μην έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Εμενίκε. Του φορ της Φενέρ, με τον οποίο υπάρχουν δεδομένα επαφές. H Milliyet και σήμερα έδωσε συνέχεια στο θέμα, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ήδη πρόταση του Ολυμπιακού, με τους Τούρκους να είναι θετικοί, μιας και ο Νιγηριανός επιθετικός δεν υπολογίζεται.

Βέβαια, το γεγονός πως ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα ίσως κρατήσει το θέμα ανοιχτό για μερικές ημέρες ακόμα. Για την γραμμή κρούσης συνεχίζει να υπάρχει ως επιλογή ο Βέλλιος.