«Άνοιγμα» Κλωναρίδη στην ΑΕΚ

Στην Ένωση τονίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, όμως ο ποδοσφαιριστής έχει στείλει... μήνυμα πως βλέπει θετικά ενδεχόμενη επιστροφή του.

Σενάριο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής ήθελε την ΑΕΚ να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Κάτι που διαψεύστηκε από την πλευρά της Ένωσης, με τους ανθρώπους της να τονίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση και από το περιβάλλον του παίκτη. 

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχοντας αποφασίσει οριστικά τη μη παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας άσος βλέπει θετικά ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Κάτι που έχει μεταφερθεί στους ανθρώπους της Ένωσης. Από την πλευρά των ιθυνόντων της ΑΕΚ εξ αρχής τονιζόταν (και τονίζεται) ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση της ομάδας να μπει... ανάμεσα στον παίκτη και τον Παναθηναϊκό και στις συζητήσεις που γίνονταν σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους. 

Όμως, από τη στιγμή που ο Κλωναρίδης φαίνεται να κλείνει το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» για τον ίδιο, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα, καθώς είναι ένας παίκτης που δεν περνά... αδιάφορος στους Κιτρινόμαυρους. Άλλωστε, φέτος πραγματοποίησε αρκετές καλές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.