Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου – Ουζουνίδη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Όπως είχατε ενημερωθεί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου και τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη για το Σάββατο καθώς ο πρώτος επέστρεψε από το εξωτερικό όπου και βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους. Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό της ομάδας και την επόμενη ημέρα μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν αποφασίστηκε να υπάρξει άμεσα αντικαταστάτης του Λυμπερόπουλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταγραφές και οι αποχωρήσει όσων δεν υπολογίζονται. Στόχος του Ουζουνίδη είναι να αποκτηθούν το συντομότερο κάποιοι παίκτες για τους οποίους ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις από τον πρώην τεχνικό διευθυντή πριν ακόμα αποχωρήσει.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι επιθυμία του Ουζουνίδη ήταν μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μπεργκ να αποκτηθεί ένας παίκτης ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Πρέπει άλλωστε να υπενθυμίσουμε ότι για την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν και αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα τα οποία πρέπει να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.