«Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μιχαΐλοφ»

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται και ο διεθνής Βούλγαρος πορτιέρε, Νικολάι Μιχαΐλοβ, όπως αποκλύπτουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση Νο1. Μετά τους Οτσόα και Παβλένκα στα... ραντάρ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βουλγαρία βρίσκεται και ο Νικολάι Μιχαϊλοφ. Πρόκειται για τον 28χρονο διεθνή Βούλγαρο πορτιέρε με θητεία μεταξύ άλλων σε Λίβερπουλ και Τβέντε. 

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ που φιλοξενεί η ιστοσελίδα «sportal.bg», υπάρχουν και δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο να τονίζει πως εκτός του Μιχαϊλοβ και ο Ζίφκοβιτς της Ξάνθης είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. 
"Αυτό που ψάχνουμε στον τερματοφύλακα που αναζητούμε, είναι ένας συνδυασμός καλής ηλικίας και εμπειρίας. Σε αυτή την περίπτωση ο Ζίφκοβιτς και ο Μιχαΐλφ, είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Το αβαντάζ του Μιχαΐλοφ είναι ότι είναι ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάποια ομάδα. Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα το ζυγίσουμε στην τελική μας επιλογή», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.