Χάσι: «Αν ήταν 4-1, θα ήταν δίκαιο»

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Το κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Χάσι μετά τη λήξη του ματς.  «Είναι ένας άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο. Οταν χάνεις ευκαιρίες να δέχεσαι γκολ. Με μία ευκαιρία δεχθήκαμε ένα γκολ. Αλλά είμαι ικανοποιημένος που παίξαμε καλά για 90 λεπτά. Ακόμη και όταν χάναμε. Ακόμη και παίκτες όπως ο Οφόε που επέστρεψε από τραυματισμό ή ο Ζιλέ που έπαιξε για πρώτη φορά. Αξίζαμε να κερδίσουμε.   Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά από την διάθεση που είχαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», είπε αρχικά. Μετά ρωτήθηκε για τον Ρομαό, που έχει παίξει πολλές θέσεις. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάποιον παίκτη μεμονωμένα. Αλλά είναι ένας παίκτης που δίνει πάντα ότι μπορεί. Αντέδρασε σαν στράικερ. Ισως είναι η επόμενη θέση του. Ποιος ξέρει (σ.σ . γέλια)».

Μετά συνέχισε λέγοντας πως «παίξαμε πάρα πολύ καλά. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό. Με την Παρτιζάν δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Σήμερα κάναμε.   Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Κροατία, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα. Προτιμώ το γεγονός ότι κερδίσαμε, παρά να πηγαίναμε στη ρεβάνς με το 1-1.  Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες και να παλεύει μέχρι το τέλος. Είμαστε νέα ομάδα σε σχέση με την Ριέκα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα, ώστε να τους εμψυχώσει. «Οτι είμαστε καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλύτερα, αλλά έχουμε το σκορ εις βάρος μας. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Η ψυχολογία των παικτών βοήθησε. Ολοι μαζί. Οχι μόνο όσοι έπαιξαν, αλλά και εκείνοι που ήταν τον πάγκο και μπήκαν μετά στο γήπεδο. Η Ριέκα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε ε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Να δείχνουμε πως παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Ο Χάσι σχολίασε ακόμη ότι «δεν αμυνθήκαμε καλά στο γκολ που δεχθήκαμε. Σαν ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι για κάποιον παίκτη ή για τις φάσεις που απωλέσαμε. Οταν ο αντίπαλος σου κάνει μόνο μία ευκαιρία, τότε η ομάδα έπαιξε καλά. Μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Ο κόσμος θα μας λείψει στην Κροατία.  Μας βοηθά. Και μας δίνει δύναμη  και τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Ο τρόπος που παίξαμε και ήρθε η νίκη, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα προτιμούσαμε να είχαμε κερδίσει χωρίς να δεχθούμε γκολ, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που κερδίσαμε και την εμφάνισή μας».

Μετά μίλησε για το μέλλον. «Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας, την φυσική μας κατάσταση και η ομάδα να βρεθεί μεταξύ της. Οι παίκτες μας δουλέψουν τους  αυτοματισμούς τους. Το μόνο που είναι τέλειο και πρέπει να συνεχίσει όπως σήμερα, είναι η ψυχολογία. Η ομάδα είναι  καλή, με καλούς παίκτες και πρέπει να είναι στους ομίλους του Champions League».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και τότε απάντησε αφοπλιστικά. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Αν ήταν 4-1, μπορεί…»