Με αυτόν... κόλλησε αμέσως ο Τσάβες (φώτο)

Ο Αντρές Τσάβες βρέθηκε στο Γεώργιος Καλαφάτης το πρωί της Πέμπτης με σκοπό να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας και αμέσως έγινε... αυτοκόλλητος με παίκτη του Παναθηναϊκού!

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων του και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι», ο Αντρές Τσάβες μπαίνει πλέον σε φουλ… Παναθηναϊκούς ρυθμούς. Το πρωί της Πέμπτης, ο Αργεντινός επιθετικός των «πράσινων» πήγε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους.

Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με ορισμένους απ’ τους νέους συμπαίκτες του, καθώς όσοι είχαν «κοπεί» (λόγω τραυματισμού ή αγωνιστικής ανετοιμότητας) απ’ την αποστολή του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (Βιγιαφάνιες, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί) έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο «Κομαντάντε» έδειξε να… δένει αμέσως με τον συμπατριώτη του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος μάλιστα ανέβασε λίγο αργότερα στοInstagram, μία κοινή φωτογραφία τους απ’ το εστιατόριο του «Γ. Καλαφάτης», με τον «Βίγια» να ετοιμάζεται να σερβίρει το αγαπημένο του μάτε (ειδικό μείγμα τσαγιού της Λατινικής Αμερικής).