Χωρίς τον Πέλκα στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα μετά τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Έστερσουντ, οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία, ενόψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής εναντίον του Λεβαδειακού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς δέχτηκε στο χθεσινό παιχνίδι ένα χτύπημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Από εκεί και πέρα, οι Κάνιας – Δεληγιαννίδης συνέχισαν σήμερα με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ, ειδικό πρόγραμμα με μπάλα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το πρώτο ματς είχε την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας. Και τον αντικειμενικό στόχο της πρόκρισης. Η επόμενη πρόκληση αφορά το πρωτάθλημα. Άλλη μια πρεμιέρα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, άλλος ένας μεγάλος στόχος.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι υποχρεωμένος ν’ αφήσει στην άκρη τις αναμετρήσεις με την Έστερσουντς και να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Super League βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σέντρα κι ο Δικέφαλος θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα μέσα στη Λιβαδειά.

Είναι κάτι που το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Σουηδούς. Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, περιθώριο για χαλάρωση δεν υπάρχει και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Ο άτυχος του ματς με την Έστερσουντς που θα μείνει εκτός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος είναι ο Δημήτρης Πέλκας που στο 90′ δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , Ντόριαν Λεβέκ ειδικό πρόγραμμα με μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποκατάσταση κι αποφόρτιση και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Το Σάββατο (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο γήπεδο της Τούμπας και στις 17.00 θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λιβαδειά.