Ξεκίνησε η προετοιμασία για Μπριζ

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ εν' όψει της κρίσιμης ρεβάνς της Πέμπτης (24/08, 21:00) απέναντι στην Μπριζ, με τον Λιβάγια να ξεκινά την θεραπεία του για την κάκωση αριστερού τετρακεφάλου με αιμάτωμα που αποκόμισε από την αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την πρωινή τους προπόνησή στα Σπάτα, ξεκινώντας και την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης εναντίον της Μπριζ, όπου διακυβεύεται η πρόκριση της Ένωσης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσοι αγωνίσθηκαν στον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, εκτός του Μάρκο Λιβάγια που αποκόμισε κάκωση αριστερού τετρακέφαλου με αιμάτωμα και ξεκίνησε την θεραπεία του. Άλλωστε ο Κροάτης στράικερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα απέναντι στους Βέλγους λόγω τιμωρίας.

Κατά τα λοιπά όσοι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης συνέχισε την θεραπεία του και οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος τα ατομικά τους προγράμματα.