Το πολύ δυο αλλαγές ο Χάσι

Φροντίζει το τελευταίο διάστημα ο Μπέσνικ Χάσι να κρατάει καλά κλειστά τα χαρτιά του και να μην αποκαλύπτει στο 100% τις σκέψεις του. Το έκανε πριν από το πρώτο ματς με την Ριέκα, το πράττει και τώρα ενόψει της ρεβάνς της Κροατίας (22/8, 21.45).

Ο Κοσσοβάρος τεχνικός έχει καταλήξει φυσικά στους παίκτες που θα δώσει φανέλα βασικού, αλλά φρόντισε να το κρατήσει μυστικό.

Ουσιαστικά αυτό που ακούγεται στα κόκκινα αποδυτήρια, δύο είναι τα ερωτηματικά. Αν θα περάσει ο Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ελαμπντελαουί και αν ο Φορτούνης ξεκινήσει, τότε ποιανού θέση θα πάρει: Του Σεμπά ή του Μάριν;

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα θα ανακοινωθεί η ενδεκάδα και τότε όλες οι απορίες θα λυθούν.

Με λίγα λόγια, ως το πιο πιθανό σχήμα φαίνεται να είναι με Καπίνο στα γκολπόστ, τους Ομάρ ή Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Ρέτσο και Ρομαό στόπερ, τον Κούτρη αριστερό μπακ, τους Ζιλέ και Οφόε στα χαφ, μπροστά τους λογικά τον Φορτούνη, δεξιά τον Καρσελά, στην κορυφή τον Μπεν και μένει να φανεί ποιος από τους Μάριν ή Σεμπά θα προτιμηθεί αν και εφόσον – επαναλαμβάνουμε - πάρει φανέλα βασικού ο "Φόρτου".