Τσινιάρης: «Θα βοηθήσει η παρουσία πρόσθετων βοηθών»

Ο πρώην διαιτητής, Μιχάλης Τσινιάρης μίλησε θετικά για την πρόταση του ΠΑΟΚ περί χρήσης πρόσθετων βοηθών στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ περί παρουσίας πρόσθετων βοηθών:«Σίγουρα η παρουσία επιπρόσθετων βοηθών θα βοηθήσει σε φάσεις όπως αυτή στη Λάρισα. Αν πέρασε, δηλαδή, η μπάλα τη γραμμή ή όχι. Εδώ, βέβαια, μπαίνει το ερώτημα πότε θα πληρώνονται και αυτοί;»

Για το αν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν διαιτητές Β’ Εθνικής, που το κόστος τους είναι χαμηλό: «Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το τι σκέψη έχει τώρα ο Περέιρα και η ΚΕΔ δεν μπορώ να το ξέρω. Σας είχα πει και παλιότερα, όταν είχε γραφτεί πως θα έρθει ο Περέιρα, πως όποιος και να έρθει λάθη θα γίνονται. Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη».

Για το αν θα βοηθούσε η χρήση βίντεο: «Βεβαίως. Και αυτό θα έδινε κάποιες λύσεις, αν και κάπου διάβασα πως στη Γερμανία υπήρχαν προβλήματα σε δύο παιχνίδια. Και πάλι, δηλαδή, δεν αποφεύγουμε τα προβλήματα. Για να μη γκρινιάζουν οι ομάδες, πρέπει να μπαίνουν πέντε διαιτητές σε κάθε παιχνίδι και να τους διαλέγουν οι ομάδες. Μόνο τότε ίσως να μην είχαν παράπονα. Όποιος διαιτητής και να μπει η καχυποψία θα υπάρχει, είτε από τη μία, είτε από την άλλη ομάδα».