Το ιατρικό δελτίο του Πανιωνίου για τους τραυματίες

«Νοσοκομείο» θυμίζει ο Πανιώνιος με τον Σιώπη να χάνει το ματς με την ΑΕΛ, την ώρα που ο Ντουρμισάι είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Με ειδικό νάρθηκα ο Γκιοατά.

Το ματς του Πανιωνίου στα Γιάννενα άφησε αρκετά προβλήματα στον Πανιώνιο, αφού οι «κυανέρυθροι» αναγκάστηκαν να προβούν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές με τους Σιώπη, Ντουρμισάι και Γκιοατά να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμού.

Αν σε αυτούς τους τρεις προσθέσουμε και τους Γεσίλ και Οικονόμου, καταλαβαίνει κανείς ότι το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου έχει αρκετή δουλειά να κάνει. Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, κανένας τους δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και γίνεται αγώνας δρόμου γι αυτό του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ζερόμ Γκιοατά και ο Σαμέντ Γεσίλ βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος κάνει ο Ντουρμισάι. Αντίθετα, εκτός θα είναι οι Σιώπης και Οικονόμου.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο του «Ιστορικού».   

Ο Ζερόμ Γκιοατά, υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο παιχνίδι των Ιωαννίνων. Άμεσα του έγινε ανάταση εντός του αγωνιστικού χώρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Την Τρίτη τοποθετήθηκε στον ποδοσφαιριστή ειδικός νάρθηκας που του επιτρέπει να λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι Σιώπης, Ντουρμισάι, που επίσης τραυματίστηκαν στο παιχνίδι των Ιωαννίων. Ο πρώτος έχει διάστρεμμα β’ βαθμού και πλέον ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο δεύτερος έχει αιμάτωμα στην άρθρωση με διάστρεμμα α’ βαθμού, και πλέον θα γίνει προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο για να είναι έτοιμος στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα.

Ο Μάτιτς Κότνικ, υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος έδειξε πως πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Σαμέντ Γεσίλ ξεκίνησε ήδη από την Τρίτη να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ τέλος, ο Βαγγέλης Οικονόμου θα υποβληθεί την Τετάρτη σε υπέρηχο. Η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, υπολογίζεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.