Τα 20+60+50+100 του Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντώντας σε φίλο του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πόσα χρήματα χρειάζονται για να γίνει ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός. Το ποσό... ζαλίζει!


 
Δίπλα από το ποστ του ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΚΑΕ το βράδυ της Πέμπτης ακολούθησε... βροχή από σχόλια φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανησυχούν για το μέλλον του ποδοσφαιρικού "τριφυλλιού".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε έναν φίλο της ομάδας, δείχνοντας ποιο είναι το ποσό που θα χρειαστεί έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει ξανά ανταγωνιστικός.

Κάνοντας μία... σούμα, το ποσό φτάνει, μίνιμουμ, τα 230.000.000€ σε βάθος χρόνου! Λίγο λιγότερα από όσα κόστισε ο Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν (222.000.000€).

"Μετά τα 20 που θα βάλει ο Αλαφούζ χρειάζονται άλλα 60 απλά για να ξεχρεώσεις... δεν θες μίνιμουμ 50 για πρωταθλητισμό δυο χρόνια μπας και μπεις Champions League... Δεν συζητάω καν για τα δεκάδες, μην σου πω 100+ ώστε να υλοποιηθεί η Παναθηναϊκή πολιτεία... Το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για έναν βιώσιμο και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό", απάντησε χαρακτηριστικά.