Group... therapy για να επανέλθει η ηρεμία

Ο διπλός ρόλος του Μαρίνου Ουζουνίδη στο κρίσιμο γεύμα των πράσινων πριν το ταξίδι για το Αγρίνιο και οι.. ντόπες των οργανωμένων, σε μία από τις πιο δύσκολες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.


 
Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις να επισκιάζουν οποιαδήποτε άλλη συζήτηση στον Παναθηναϊκό, στη μέση όμως υπάρχει και μία ομάδα που το απόγευμα του Σαββάτου (20:30) παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει καλά πως η ψυχολογία ορισμένων παικτών έχει... τσαλακωθεί μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την ανακοίνωση αποχώρησης από τον Γιάννη Αλαφούζο. Γι' αυτό έχει σκοπό να αναλάβει... δράση.

Στις 14:00 είναι προγραμματισμένο γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει σκοπό να μιλήσει για να ηρεμήσει τους παίκτες του και να τους ξεκαθαρίσει πως, για φέτος τουλάχιστον, δεν θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα με τις πληρωμές τους.

Από εκεί και πέρα είναι πιθανό στο Κορωπί να βρεθεί μερίδα οργανωμένων οπαδών του "τριφυλλιού", που θα... ντοπάρει τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.