Μετράει αντίστροφα ο Αραούχο! (φώτο)

Απίστευτη «λύσσα» στο... στρατόπεδο της ΑΕΚ και στους ποδοσφαιριστές της ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους...

Η μια ανάρτηση ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στα social media με αφορμή το ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό διαδέχεται την άλλη. Χθες ήταν ο Βράνιες, προ διημέρου ο Λιβάια και τώρα ο Αραούχο. 

Όλοι οι «κιτρινόμαυροι» μετράνε αντίστροφα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και μέσω social media το γνωστοποιούν. Ο Αργεντινός επιθετικός ανέβασε φωτογραφία με τον Λιβάια μαζί και έγραψε ότι στον «αδερφό» του όπως τον αποκαλεί "δυο μέρες έμειναν" δείχνοντας και ο ίδιος πόσο περιμένει το συγκεκριμένο ντέρμπι.

Νωρίτερα και μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία στη Ριζούπολη για το Κύπελλο ο Γαλανόπουλος το είχε πει ξεκάθαρα στις δηλώσεις του: «Όλοι μας έχουμε το μυαλό μας στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Φαίνεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει προετοιμάσει ψυχολογικά απόλυτα την ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές τους και έχει καταφέρει να τους γίνει ψύχωση η ιδέα να κερδίσουν και να πάνε στο συν 5...

 

Vamos puto @livajamarko #10 #11 #brother #2days #aek

A post shared by Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11) on