«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο»

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ δίνει τις δικές του απαντήσεις και μιλάει για την κατάσταση στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. 

Ο Εβγέν Σάχοφ ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τη λύση στον αγώνα κυπέλλου με το Λεβαδειακό κερδίζοντας τα μπράβο του Ράζβάν Λουτσέσκου. Ο Ουκρανός κάνει τον απολογισμό του, μιλάει για τον ανταγωνισμό στην ομάδα, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova:

Για την φετινή σεζόν: 

«Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά. Περιμένουμε το παιχνίδι με τα τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρέπει να προετοιμαστούμε αποκλειστικά για αυτό».

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα: 

«Όσον αφορά την ομάδα, πέρσι χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή της χρονιάς. Φέτος ξεκινήσαμε κάπως καλύτερα. Βέβαια κάποια αποτελέσματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε αλλά θα τα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση όμως δουλεύω λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους στην προπόνηση όποτε χρειάζεται».

Για τα όσα είπε ο Λουτσέσκου για αυτόν: 

«Τα όσα είπε ο προπονητής για μένα σημαίνουν ότι είμαι σε καλό δρόμο και έχει αρχίσει να με εμπιστεύεται. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσω έτσι για να αρχίσει να με υπολογίζει σε κάθε αγώνα».

Για το αν ένιωθε και ο ίδιος σαν «θηρίο» όπως τον αποκάλεσε ο Λουτσέσκου: 

«Θα ήθελα να γίνω σούπερ «θηρίο» μέσα στο γήπεδο, τώρα είμαι ένα μικρό τερατάκι. Πάντα προσπαθώ όμως για το καλύτερο».

Για τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα και στην θέση του και πως λειτουργεί μέσα στην ομάδα. Μία σύγκριση του περσινού με το φετινό ρόστερ: 

«Και πέρυσι είχαμε ανταγωνισμό στην ομάδα αλλά ήμασταν και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και έτσι μπορούσαν να αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες. Φέτος δεν υπάρχει αυτό και ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και η πίεση. Όμως, αυτό είναι καλό για να ανέβει και η ποιότητα της ομάδας».

Για τον ανταγωνισμό με τον Μαουρίσιο: 

«Εκτός από τον Μαουρίσιο υπάρχει και ο Κάνιας, ο Πέλκας και ο Κάτσε. Το ποιος θα παίζει έχει να κάνει με τον προπονητή, ο οποίος κρίνει ποιος είναι ο καλύτερος ,βλέπει πως δουλεύουμε και αποφασίζει ποιος πρέπει να παίζει σε κάθε αγώνα».

Γιατί έμεινε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο ΠΑΟΚ και αν επηρεάζει αυτό την ομάδα: 

«Σίγουρα μας επηρεάζει αρνητικά το ότι δεν παίζουμε στην Ευρώπη γιατί μία μεγάλη διοργάνωση και ο ΠΑΟΚ ανήκει εκεί. Μπορούμε να βγούμε στο πρωτάθλημα κερδισμένοι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε πλέον. Είναι κάτι που θα πρέπει να το ξεχάσουμε αλλά και κάτι που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα ώστε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Όπως είδαμε και πέρυσι μας δυσκόλεψε η συγκεκριμένη ομάδα και στους δύο αγώνες παρόλο που νικήσαμε στο δεύτερο ματς. Όλη η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να ανταποδώσουμε φέτος και να δείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος».

Αν οι αλλαγές προπονητών επηρέασαν την ομάδα: 

«Θα πρέπει να επισημάνω ότι πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι γιατί δεν μας βοηθάνε. Θα πρέπει να δουλέψουμε με τον προπονητή που έχουμε τώρα. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά για το καλύτερο αποτέλεσμα».