Λεάλι: «Η Γιουβέντους δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νίκολα Λεάλι μίλησε για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ιταλική ομάδα θα χρειαστεί να δώσει προσοχή στον Μάρκο Μάριν και να μην υποτιμήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Λεάλι, που πέρασε ως δανεικός την περσινή σεζόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αγωνίζεται φέτος στη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, πάλι με τη μορφή δανεισμού από τη «Γηραιά Κυρία».Ο Ιταλός γκολκίπερ μίλησε στην Tuttosport για την αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ της Γιουβέντους και του Ολυμπιακού για το Champions Legaue, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του Αλέγκρι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στον Μάρκο Μάριν και να μην υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Ολυμπιακός έχασε εμπειρία από την αποχώρηση των Καμπιάσο και Ντομόνγκες, αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί, όπως ο Καπίνο, ο Ρομαό, ο Φορτούνης, ο Μάριν και ο Πάρντο. Ο Κολομβιανός είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας εξτρέμ που σκοράρει. Όμως ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Μάριν, ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα. Ο Μάρκο είναι γρήγορος και εκρηκτικός στο ένας με έναν. Μετά είναι ο Φορτούνης που κάνει παιχνίδι και βγάζει εύκολα ασίστ και επίσης σκοράρει. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 8 με 9 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Γιουβέντους έχει μεγαλύτερη ποιότητα και αν παίξει όπως ξέρει στο τέλος θα πάρει τη νίκη. Η Γιουβέντους είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την ελληνική ομάδα, που έχει εμπειρία από παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όταν θα πάνε στην Ελλάδα θα πρέπει ήδη να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, γιατί το Καραϊσκάκη είναι μια ισχυρή έδρα», σχολίασε ο Λεάλι στην Tuttosport.