Σελότο: «Τον Νοέμβριο θα γίνει το φιλικό με τον Άρη»

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγέρμο Σελότο, με δηλώσεις του υποστήριξε πως το φιλικό με τον Αρη θα διεξαχθεί τελικά τον Νοέμβριο, παρά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":Για την ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού: «Έχει αλλάξει η ημερομηνία, αναβλήθηκε το παιχνίδι και αναλόγως του καλενταρίου θα δούμε πότε θα οριστεί. Προσωπικά ενημερώθηκα προχθές για την αναβολή.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Πιστεύω ότι το φιλικό παιχνίδι θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη».

Οσο για το αν έρθει η πρώτη ομάδα, είπε: «Θα είναι μια μίξη παικτών από την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Θα έρθει επίσης ο προπονητής της δεύτερης ομάδας και όχι εγώ».

Για τον κόσμο του Αρη, είπε: «Γνωρίζω τον Άρη από έναν φίλο μου ατζέντη ο οποίος συνεργάζεται με ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μου έχει πει για τον Άρη, για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Γενικά οι οπαδοί του Άρη είναι γνωστοί και δημοφιλείς καθώς είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους».