Με τα «βαριά χαρτιά» απέναντι στον Ολυμπιακό

Τα πλάνα του τεχνικού της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Γιουβέντους μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ομίλων θέλει οπωσδήποτε νίκη στο Juventus Stadium το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό προκειμένου να κοντράρει την Μπαρτσελόνα στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το άνετο 4-0 στο ντέρμπι επί της Τορίνο έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», με τον Ιταλό τεχνικό της «Γηραιάς Κυρίας» να ετοιμάζει στο βασικό σχήμα όλα τα βαριά χαρτιά του ρόστερ.

Ο Αλέγκρι δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή του τον Μπένεντικτ Χέβεντες, με τον Γερμανό αμυντικό να ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Η Γιούβε αναμένεται να παραταχθεί με ένα 4-2-3-1, με τον Αλέγκρι πάντως να έχει ακόμα κάποια ερωτηματικά σχετικά με τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια φυσικά θα ξεκινήσει ο πολύπειρος Μπουφόν, στο δεξί άκρο της άμυνας προβάδισμα έχει ο Στουράρο έναντι του Μπαρτσάλι, ενώ στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα ξεκινήσει σίγουρα ο Άλεξ Σάντρο. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος θεωρείται ο Κιελίνι και πλάι του υποψήφιοι είναι είτε ο Μπενάτια, είτε ο Ρουγκάνι.

Από εκεί και πέρα στον άξονα θα διατηρηθεί το δίδυμο των Πιάνιτς και Ματουιντί, ενώ στα εξτρέμ και στην επίθεση ο Αλέγκρι αναμένεται να ξεκινήσει με όλα τα αστέρια του, δηλαδή τους Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Ιγουαΐν.

Όλοι τους πρόκειται να βρουν μια θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Ιγουαΐν να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα μετά τον παραγκωνισμό του επί 80 λεπτά στο ντέρμπι με την Τορίνο το Σάββατο.

Πάντως θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σάμι Κεντίρα, με τον Γερμανό μέσο να είναι ξανά διαθέσιμος έχοντας πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.