Πριμ Μελισσανίδη και για διπλό στην Τρίπολη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ, ανακοινώνοντας και πριμ ύψους 150.000 ευρώ για νίκη την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα.

Η ΑΕΚ πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό μια απίστευτη ανατροπή και πήρε μια νίκη από αυτές που χαρακτηρίζονται «νίκες τίτλου». Όμως, για να κάνει πραγματικά πρωταθλητισμό δεν μπορεί να σταθεί στην χθεσινή της επιτυχία, αλλά να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Με πρώτο στόχο, τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων να τη βρει σε κάθε περίπτωση πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ακριβώς τη στιγμή που η χαρά για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού είχε πιάσει το... πικ της: αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν μπήκε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε και ο ίδιος μαζί με τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι... έπεσαν πάνω του και τους ζητούσαν να μάθουν το δώρο που τους επιφύλασσε για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανακοίνωσε στους παίκτες πριμ 200.000 ευρώ για την ανατροπή στο ντέρμπι. Αυτό που δεν έγινε γνωστό, είναι ότι... δεν έμεινε εκεί. Τους γνωστοποίησε ότι τους προσφέρει πριμ άλλες 150.000 ευρώ, αν καταφέρουν να πάρουν το διπλό στην Τρίπολη. Μια κίνηση που έχει τη σημασία της.