Μαθαίνει αντίπαλο η Ελλάδα

Σήμερα στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα τέσσερα ζευγάρια των μπαράζ που θα δώσουν το «χρυσό» εισιτήριο πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με την Ελλάδα να μαθαίνει τον αντίπαλό της.

Στην Ζυρίχη έχει στραμμένο το βλέμμα της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και άπαντες ελπίζουν σε μία ευνοϊκή κλήρωση για τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε που θέλουν να βρεθούν το καλοκαίρι στην σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση του ποδοσφαίρου.

Η κληρωτίδα θα περιλαμβάνει οκτώ ομάδες που έχουν χωριστεί βάσει δυναμικότητας σε δύο γκρουπ, δυνατών και αδυνάτων. Στους αδύναμους μαζί με τις Βόρειο Ιρλανδία, Σουηδία και Ιρλανδία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιταλία, Κροατία, Ελβετία και Δανία.

Σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας, μία ομάδα από κάθε γκρουπ θα βρεθούν στην ίδια κληρωτίδα και όποια βγει πρώτη θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι. Στις 9-11 Νοεμβρίου οι πρώτες αναμετρήσεις και στις 12-14 του ίδιου μήνα οι ρεβάνς.

Ήδη έχουν «κλείσει» θέση για το Μουντιάλ οι Ρωσία, Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Νότιο Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κόστα Ρίκα, Πολωνία, Αίγυπτο, Ισλανδία, Σερβία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία και Παναμά. Την 1η Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο η κλήρωση για τα τελικά.