Ψάχνει πόρους στο εξωτερικό η Συμμαχία

Συνδρομή από τους ομογενείς αναμένει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την επιζητεί μέσω της Συμμαχίας. Την Πέμπτη (19/10) θα συνεδριάσει το ΔΣ του σωματείου, προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα τριών τραπεζικών λογαριασμών που θα απευθύνονται σε Έλληνες κατοίκους του εξωτερικού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει συνομιλήσει με εύπορους φίλους του Τριφυλλιού, κυρίως από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, οι οποίοι έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνεισφέρουν οικονομικά. Ασφαλώς, δεν πρόκειται για ποσά που θα σώσουν τον Παναθηναϊκό, όμως θα δώσουν προσωρινές λύσεις.

Από το τέλος της εβδομάδας, οι οπαδοί που διαμένουν σε άλλες χώρες, θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, ο καθένας ανάλογα με το υπόβαθρο του. Για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, μπορούν να ενισχύσουν τη Συμμαχία με δωρεές ή με εγγραφή και δεν χρειάζεται να περιμένουν.

Επίσης, θα δρομολογηθεί η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ωστόσο, πρώτα θα διευθετηθούν μερικά διαδικαστικά, ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά και μετά θα προκηρυχθεί η σύγκληση του ανώτατου οργάνου του σωματείου.

Παράλληλα, υπάρχουν επαφές με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ώστε να πειστούν και να συμμετάσχουν σε ένα νέο σχήμα στη Συμμαχία. Μόνο που όπως και με την επιτροπή σωτηρίας, η ανταπόκριση μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη.