Αντάξια της σπουδαίας πρόκλησης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μίλαν (22:05) στο «Σαν Σίρο» και θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αναζητώντας ένα αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Για πέμπτη συνολικά φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ κοντράρεται με την Μίλαν με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να ταξιδεύει στην Λομβαρδία με σκοπό την αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ιταλικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας όπου οι διαθέσιμες επιλογές λόγω της απουσίας των Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι δεν περισσεύουν και προβληματίζουν σχετικά με το ενδεχόμενο τοποθέτησης τριών κεντρικών αμυντικών.

Στους τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές η Ένωση.

Επικρατέστεροι έντεκα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Γιόχανσον, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια

Από την πλευρά της, η Μίλαν του Βιτσέντσο Μοντέλα θέλει να «κλείσει τις πληγές» της ήττας κόντρα στην Ίντερ και να πάρει το τρίποντο που θα την στείλει στους εννιά βαθμούς και πολύ κοντά στην πρόκριση.

Το παρών για τους «ροσονέρι» δίνει και ο Κροάτης στράικερ Νίκολα Κάλινιτς, παρά το γεγονός πως δεν είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντοναρούμα, Μουζάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Μοντολίβο, Λοκατέλι, Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα

Η αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο» έχει ώρα έναρξης τις 22:05 (CosmoteSport 2) και θα την διευθύνει ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ.