Σαββίδης σε παίκτες: «Ξέρω ότι μπορείτε»

O Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας, τονώνοντας ταυτόχρονα και την αυτοπεποίθηση τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Σας πιστεύω. Ξέρω ότι μπορείτε να νικήσετε. Αγωνιστείτε χωρίς άγχος, κάντε το παιχνίδι σας». Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι «ντόπες» του μεγαλομετόχου προς τους ποδοσφαιριστές, ελπίζουν στον ΠΑΟΚ να βοηθήσουν την ομάδα ενώ όλες αυτές τις ημέρες και ο προπονητής του Δικεφάλου προσπαθεί να δουλέψει τη ψυχολογία των παικτών του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αφιερώνει καθημερινά αρκετή ώρα εντός των αποδυτηρίων, θέλοντας να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του το τι πρέπει να προσέξουν στο ματς με τον Ολυμπιακό. «Είμαστε καλύτεροι, πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα φύγουμε νικητές», είναι μερικά από τα λόγια που επαναλαμβάνει συνεχώς, δείγμα του πόσο πιστεύει στην ομάδα του.