Με Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Όλα ανοιχτά είναι προς ώρας στον Ολυμπιακό ως προς τους 11 που θα ξεκινήσουν την Κυριακή, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Τάκης Λεμονής συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα του για ένα ματς που αν το πάρει θα έχει επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση της κορυφής της βαθμολογίας, ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει φέρνουν τον Έλληνα τεχνικό προ ενός... τετελεσμένου γεγονότος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τους Εμενίκε και Μπεν, την Παρασκευή τέθηκε οριστικά νοκ άουτ και ο Σεμπά (σ.σ. υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και επιστρέφει σε ένα μήνα), οπότε στην «ερυθρόλευκη» επίθεση τα... κουκιά είναι μετρημένα: ανάμεσα στους διαθέσιμους Τζούρτζεβιτς και Ανσαριφάρντ, ο Λεμονής έχει αποφασίσει να ξεκινήσει στο ντέρμπι τον Ιρανό.

Την ώρα που ο Σέρβος προβληματίζει έντονα με την απόδοσή του όποτε έχει χρησιμοποιηθεί, ο Καρίμ προέρχεται από δύο γκολ με την Εθνική του Ιράν, δύο ακόμη κόντρα στον Πανιώνιο και μια γενικότερη καλή εικόνα στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Μοιραία λοιπόν, ο Λεμονής έχει αποφασίσει η αρχική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ να ξεκινήσει από αυτόν.