Ισόπαλοι οι Νέοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Σε ματς της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Ρέντη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι (1-1). 

 

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές φάσεις ειδικά στο β’ μέρος αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε δοκάρι στο 9’ με τον Τζοβάρα αλλά ο Ολυμπιακός με τον Κιρτζιαλίδη, ο οποίος είχε καλή ευκαιρία για γκολ, «απάντησε» στο 19’. Στο 36’ όμως ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Τζοβάρας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λάμπρου και ο Λύρατζης που αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι βρίσκει δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Βρουσάι εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μούκα βγάζει την μπάλα σε κόρνερ ενώ στο 40’ σπουδαία ευκαιρία χάνει ο Βάρκας. 

Στο 49’ ο Βρουσάι πιάνει δυνατό σουτ αλλά ο Μούκα αποκρούει ενώ στο 54’ ο Πανάγου φεύγει μόνος του από τα δεξιά μπαίνει στη μικρή περιοχή σουτάρει αλλά ο Δημητρίου με μεγάλη προσπάθεια διώχνει την μπάλα. Ο Μάριος Βρουσάι με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ισοφαρίζει σε 1-1 στο 56’ ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης έχει ευκαιρία για το 2-1 αλλά ο Μούκα αρνείται να δεχτεί γκολ. Στο 69’ ο Πανάγου γυρίζει την μπάλα στον Βάρκα αλλά ο τελευταίος δεν κερδίζει τον Μούκα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει. Ο Βρουσάι στο 88’ παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή περνάει τρεις αντιπάλους, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι εκτός θέσης, αλλά το σουτ του διώχνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ο Δημητρίου. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός χάνει με τον Βοϊλη άλλη μια κλασσική ευκαιρία και το παιχνίδι τελειώνει με σκορ 1-1. Ο Ολυμπιακός παίζει πλέον την επόμενη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί, ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59' Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76' Χονδρουδάκης), Βάρκας, Κηπουρός (63' Βοΐλης) και Βρουσάι. 
 
ΠΑΟΚ: Μούκα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Λυραντζής, Χατζήδιμπας, Κόζακ, Χατζηστράβος (66' Μανιώτης) και Τζοβάρας (80' Παπαδόπουλος).