«Δεν μπορώ να φεύγω με την ιδέα ότι η οικογένειά μου δεν είναι ασφαλής»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Βαντίς Οτζίτζα Οφόε μιλώντας σε βελγική εφημερίδα εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του μετά τη ληστεία στο σπίτι του.

Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού είναι αναστατωμένος μετά τη ληστεία που σημειώθηκε πρόσφατα στο σπίτι του στην Αθήνα και σενάρια από την πατρίδα του κάνανε λόγο ότι εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Οφόε μίλησε στη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για ό,τι συνέβη. Όπως τόνισε, αν ήταν μόνος του, ίσως να είχε σκεφτεί να φύγει, ωστόσο επισήμανε πως δεν θα πρέπει να πάρει γρήγορες αποφάσεις.

«Αν ζούσα μόνος μου θα μπορούσα να είχα φύγει, αλλά έχω μια οικογένεια που πρέπει να αισθάνεται καλά εδώ. Δεν μπορώ να φύγω για ένα παιχνίδι με την ιδέα ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφάλεια. Οι εμφανίσεις μου δεν είναι οι καλύτερες, αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Η Μαϊτέ θέλει να επιστρέψει σύντομα στο Βέλγιο. Αν θέλει να επιστρέψει μετά από λίγο καιρό δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν αυτό συμβαίνει επειδή δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Ας περιμένουμε, είναι πολύ νωρίς για να πάρουμε δραστικές αποφάσεις», σχολίασε ο Οφόε.