Σαββίδης σε Καραπαπά: «Και χιούμορ δεν έχεις και ξεχνάς εύκολα»

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού και έδωσε την δική του απάντηση, σε μια κόντρα με φόντο τον... Απόστολο Βέλλιο.

Μεγάλο θέμα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον Έλληνα επιθετικό, καθώς ο Ολυμπιακός θεωρεί - δια στόματος- του Κώστα Καραπαπά, πως ο Βέλλιος, αν και παίκτης της Νότιγχαμ, ανήκει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιώργος Σαββίδης απόρησε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Ολυμπιακού που απάντησε ως εκπρόσωπος της Νότιγχαμ Φόρεστ, γράφοντας συγκεκριμένα: «Νόμιζα ότι ήσουν υπεύθυνος Τύπου του ΟΣΦΠ και όχι της Νότιγχαμ... Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; Χρήματα μπορεί να μην έχω αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα που φαίνεται ότι σου αρέσουν...».

Η συγκεκριμένη απάντηση έφερε την αντίδραση από την άλλη πλευρά, με τον Καραπαπά να σημειώνει : "Μικρέ Γιωργάκη, δυστυχώς (όπως σωστά αναφέρεις στο ρατσιστικό σου ποστάρισμα), πρέπει να χάσω κιλά, οπότε κράτα τα τρίγωνα και τις μπουγάτσες. Θα μείνω με την όρεξη όπως και εσύ για τον Βέλλιο!  Επίσης, να θυμάσαι μικρέ Γιωργάκη ότι ο χοντρός μπορεί πάντα να κάνει δίαιτα, άλλα είναι τα ανθρώπινα μειονεκτήματα που δεν θεραπεύονται!!!" (Συγγνώμη απο τους υπολοίπους για τα greeklish)....

Για έλλειψη χιούμορ και μάλλον κοντή μνήμη έκανε λόγο το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος στο νέο του μήνυμα τονίζει: "Μεγάλε, εκτός από χιούμορ που δεν έχεις, ξεχνάς εύκολα. Άλλοι είχαν αποκαλέσει τον πατέρα μου φιλοξενούμενο στη χώρα του. ΥΓ. Γράψ΄το όπως θες και στην τελική άμα κάνεις λάθος, το σβήνεις με μπλάνκο", θέλοντας να πικάρει προφανώς για το πανό που αναρτήθηκε στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού και είχε σημάδια από... μπλάνκο