Κολοβέτσιος: «Τώρα θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε»

Στην ατυχία της ομάδας του αλλά και το γεγονός ότι έδωσε λίγο περισσότερο χώρο στον αντίπαλο από ότι έπρεπε, στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. «Στα δύσκολα ματς που ακολουθούν θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε», τόνισε ο αμυντικός των «πρασίνων».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα της Nova:

«Στο ντέρμπι πονάει περισσότερο, ήταν ένα τυχερό γκολ, κόντραρε η μπάλα και πήγε στα δίχτυα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε.

Υπάρχουν ατυχίες με τα παιδιά που υπάρχουν στην επίθεση, έχουμε φτωχή παραγωγικότητα, ο Μολίνς κάνει φανταστική δουλειά, δυστυχώς δεν σκοράραμε σήμερα και στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο και σήμερα, που ήταν συγκλονιστικός. Θέλαμε να τους αφιερώσουμε τη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι και με τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Κοιτάμε μπροστά το ματς με τον Ατρόμητο για να πάμε ψηλότερα.

Ο κόουτς μας είπε να περιμένουμε μέχρι ένα σημείο, όχι τόσο πίσω, δώσαμε πολύ χώρο στην ΑΕΚ. Ήμασταν άτυχοι, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, δεν το πετύχαμε και το πληρώσαμε.

Ήταν περίεργα κόντρα στην ΑΕΚ, ήμουν τρία χρόνια εκεί και τους αγαπώ όλους. Έδωσα το 100% σήμερα, μου αφήνει πικρή γεύση το ματς, είναι κρίμα.

Έχουμε μια σειρά με δύσκολα ματς, εδώ θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε, ας κάνουμε την αρχή στον Ατρόμητο παίρνοντας τους τρεις πόντους».