«Δεν θα αργήσει η ώρα που θα είμαστε πρώτοι»

Ο Κούτρης εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι γρήγορα ξανά πρώτος και δήλωσε πως έχει μάθει στα δύσκολα αλλά και να βγαίνει νικητής.

Ο Λεονάρντο Κούτρης επισήμανε στη NOVA για:

Την σεζόν του και το πως είναι πολύ καλή: Θα ήταν πιο καλή η χρονιά μέχρι τώρα εάν η ομάδα ήταν πρώτη. Δεν αργεί αυτή η ώρα. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα είμαστε πρώτοι.
 
Τις δυσκολίες που υπάρχουν και εάν έχουν κάνει καλύτερη την ομάδα: Όπως βλέπουμε, το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ξεκινήσαμε πιο νωρίς την σεζόν, με τους αγώνες για το Champions League. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα θέλαμε. Μέσα από τις δυσκολίες βγήκαμε πιο δυνατοί και αυτό είναι το κλειδί για την συνέχεια. Προσωπικά περάσει δύσκολα και έχω μάθει να βγαίνω νικητής.
 
Τον αγώνα με τον ΠΑΣ: Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς είναι το τελευταίο της χρονιάς. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Είναι πολύ δύσκολο να την διασπάσεις. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Κυριακή. Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις. Με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη και θα τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο.
 
Το ότι μπήκε στη νοοτροπία του Ολυμπιακού και ανταπεξήλθε: Όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα και υπέγραψα στον Ολυμπιακό, δούλεψα πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Προετοιμάστηκα περισσότερο για το ψυχολογικό μέρος και μετά αφοσιώθηκα στο αγωνιστικό. Δούλεψα για να είμαι έτοιμος. Η οικογένεια του Ολυμπιακού με βοήθησε πάρα πολύ. Με αγκάλιασε και μου έδωσε το κατάλληλο βήμα για να προχωρήσω.
 
Τον τραυματισμό του με Παναιτωλικό: Είμαι καλά. Δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Απλά ένιωσα βαρύ το πόδι μου και θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να το προφυλάξω.
 
Την παρουσία του Ολυμπιακού και αφότου άλλαξε προπονητή: Ημέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει περισσότερο ομάδα. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αργά ή γρήγορα η ομάδα θα δείχνει και άλλα στοιχεία που μέχρι τώρα δεν έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο.