«Έρχεται Αθήνα για να μιλήσει με ΑΕΚ ο ατζέντης του Μασούντ»

Από το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, προκύπτει πως ο ατζέντης του Σοτζέι Μασούντ έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να κάνει μεταξύ των άλλων συνάντηση και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στα Κανάρια Νησιά παραμένει ο Ιρανός άσος του Πανιωνίου, Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με τη Λας Πάλμας από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανέρυθρους».

Όπως διαβάσατε το πρωί, η ΑΕΚ παραμένει «ζεστή» για την περίπτωση του Μασούντ, ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Ιρανός μεσοεπιθετικός να κάνει δεκτούς όρους της Ένωσης. Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να δώσει συμβόλαιο έξι μηνών στον Μασούντ και να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

Πληροφορίες δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας υποστηρίζουν πως ο ατζέντης του Μασούντ αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα τη Δευτέρα, να ταξιδέψει στην Αθήνα και μεταξύ άλλων να συναντηθεί και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το ταξίδι για την Ελλάδα να κάνει και ο ίδιος ο Ιρανός άσος.