Διαλύει όλα τα ρεκόρ καριέρας ο Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 8 σε όλες τις διοργανώσεις, διαλύοντας κάθε προσωπικό ρεκόρ.

Σεζόν καριέρας κάνει ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μετατρέπει σε χρυσό οτιδήποτε αγγίζει. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εμφανίζεται αναγεννημένος από την στιγμή του δανεισμού του στον Ατρόμητο, κάνει εκπληκτικά πράγματα, αφού με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι σε νέο διπλό στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας με 1-3.

Κάπως έτσι, ο Ουάρντα έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της καριέρας του που κρατούσε από την παρθενική του σεζόν στην Ελλάδα (2015-16) με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Ωστόσο, ο Αιγύπτιος έχει συντρίψει το προσωπικό του ρεκόρ, αφού έχει σκοράρει κι άλλες τρεις φορές στο Κύπελλο (απέναντι σε Σπάρτη και Κέρκυρα), που ανεβάζει την προσωπική του επίδοση στα 8 γκολ.

Το εκπληκτικό είναι πως ο Ουάρντα έχει σκοράρει 5 φορές (όλες εκτός έδρας) τις τελευταίες 20 ημέρες (Σπάρτη, Πλατανιά, Κέρκυρα), ενώ για να φτάσει σε αυτά τα 5 τέρματα στην φετινή Super League, έχει χρειαστεί μόλις 34 τελικές προσπάθειες, με τον μέσο όρο του (ένα γκολ ανά 6,8 τελικές) να είναι εξωπραγματικόις, ακόμα και για παίκτες παγκόσμιας κλάσης.