H ενίσχυση που... ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να απαντάει μετά τη νίκη επί του Πλατανιά ότι η ομάδα του θέλει παίκτες σε 1-2 θέσεις.

Η αλήθεια είναι πως στον Δικέφαλο έχουν κάνει προεργασία, ώστε να είναι έτοιμοι να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν ή πρόκειται να υπάρξουν. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν επιθετικό, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν αριστερό οπισθοφύλακα ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε συμφωνία με κάποιους νεαρούς ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. 


Μετά το "πάγωμα" του Κάρλος Σαμπράνο, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποτελέσει παρελθόν, οι "ασπρόμαυροι" θα προχωρήσουν σίγουρα σε προσθήκη κεντρικού αμυντικού ενώ το ίδιο συμβαίνει και με αριστερό μπακ καθώς ο Μάριν Λέοβατς επίσης αποτελεί "ξένο σώμα" για την ομάδα. Μία από τις επιλογές του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο, είναι η πιθανή επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη που παίζει δανεικός στον Ατρόμητο, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.

Όσον αφορά την επίθεση, ο ΠΑΟΚ θέλει έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλά έχει και έτοιμη λίστα με ποδοσφαιριστές που μοιάζουν σε αγωνιστικό στυλ τον Σέρβο.

Πάντως μόνο στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα είναι γνωστές οι όποιες προσθαφαιρέσεις αφού οι Κυπελλούχοι θα κινηθούν στην μεταγραφική αγορά, ανάλογα και ποιους παίκτες από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα παραχώρησης, θα μπορέσουν να δώσουν.