«Έχω προτάσεις αλλά θέλω Ολυμπιακό»

Ο Μάρκο Μάριν στις τοποθετήσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ κατέστησε σαφές πως θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό παρά τις προτάσεις που έχει.

Για το ότι σκόραρε και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη: «Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο και θα κάνουμε γιορτές στην πρώτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου, ωστόσο, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος για τη νίκη που κατακτήσαμε και η οποία μας ανέβασε στην κορυφή».

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή: «Η αλήθεια είναι ότι κοιτάξαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς έπρεπε να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Πλέον, θέλουμε να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαστε στην κορυφή και δεν έχει σημασία τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες, παρά μόνο τι θα κάνουμε εμείς. Οι άλλες ομάδες μας βλέπουν στην κορυφή και τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για αυτές».
 
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Είναι αλήθεια. Μας άρεσε που αγωνιζόμασταν κάθε 2-3 ημέρες και παίζαμε τόσα πολλά παιχνίδια. Τώρα θα έχουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι μας».
 
Για τον πρώτο γύρο της Λίγκας: «Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Ολοι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί. Οι περισσότεροι παίζουν αμυντικά και τα αποτελέσματα έρχονται δύσκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά και θέλουμε να κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια μας».
 
Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του 2017: «Η καλύτερη ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός ότι έγινα πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του τίτλου. Οι άσχημες στιγμές ήταν πολλές, αλλά θα σταθώ κυρίως στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν στην αποστολή, αλλά αυτές οι στιγμές δεν αρέσουν σε κανέναν».
 
Για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που παίζει πάντα στο Champions League. Εχει φανταστικούς φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».
 
Για την ζωή του στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τα πάντα. Τον ήλιο ιδιαίτερα, που αρέσει πολύ και στην οικογένειά μου. Μας αρέσει να ζούμε εδώ. Συναντώ στον δρόμο τους φιλάθλους μας, αλλά και των υπολοίπων ομάδων και είναι πολύ καλοί μαζί μου. Μου λένε πολύ ωραία πράγματα. Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα».
 
Για το αν σκέφτεται το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Παρόλο που έχω προτάσεις, μου αρέσει πολύ εδώ και θέλω να μείνω. Εγώ θέλω και προτιμώ τον Ολυμπιακό».