Απέρριψε δύο προτάσεις για την ΑΕΚ ο Μασούντ

Ο Σοτζέι Μασούντ έχει ως πρώτη του επιλογή την ΑΕΚ, τη στιγμή που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση που θα έχει ο ατζέντης του με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Σοτζέι Μασούντ, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Γι’ αυτό άλλωστε φτάνει στην Αθήνα ο ατζέντης του, Ρέζα Φαζέλι και στη συνέχεια για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όπως προέκυπτε άλλωστε από το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας εδώ και δύο ημέρες.

Οι συζητήσεις αυτές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τη στιγμή που ο ίδιος ο Μασούντ φαίνεται πως έχει πρώτη επιλογή του την ΑΕΚ και μάλιστα το δείχνει εμπράκτως. Σύμφωνα με την «Ώρα», ο Ιρανός άσος έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις που είχε στα χέρια του καθώς προτεραιότητά του είναι να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Μασούντ γνωρίζει πως αποτελεί επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν πήρε θέση σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι εξελίξεις, λοιπόν, στο θέμα Μασούντ πρόκειται να «τρέξουν» άμεσα για την ΑΕΚ, ώστε ο Ιρανός άσος να αποτελέσει μια έξτρα προσθήκη στο ρόστερ. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, οι δύο θέσεις για τις οποίες «καίγεται» η Ένωση είναι ένας χαφ και ένα αριστερό εξτρέμ. Για τη θέση του αριστερού ακραίου, πρώτη επιλογή παραμένει ο Ερνάνι, για τον οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες επαφές μέσα στις επόμενες μέρες.