Κρέσπο: «Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Χαρουμένος που ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.  

Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, όπου τόνισε πως με σκληρή δουλειά και αφοσίωση ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον κόσμο της ομάδας για τις γιορτές, ζητώντας τους να συνεχίσουν να τους στηρίζουν ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως αισθάνεται: «Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα είναι μέσα στον μεγάλο στόχο της κατάκτηση του τίτλου που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Όσο για μένα; Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται έτσι προσπαθώ κι εγώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ στα τελευταία ματς: «Η θέση του αριστερού μπακ είναι πολύ απαιτητική, χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση. Από την στιγμή που υπάρχει ανάγκη σ΄ αυτή τη θέση, οφείλω να ανταποκριθώ και να προσφέρω όσα χρειάζεται η ομάδα».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο: «Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μας στον πρώτο γύρο κατά τη διάρκεια του οποίου έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι έχουμε φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης μας αλλά είναι σαφές ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, αν αναλογιστούμε ότι με το τέλος του πρώτο γύρου βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το τι χρειάζεται για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: «Καθημερινή αφοσίωση, σκληρή δουλειά και συγκέντρωση στον στόχο. Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην πηγαίνει το μυαλό μας πολύ μακριά. Όλοι θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, είναι το όνειρο μας , αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τον επόμενο αντίπαλο. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση».

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ εκτός έδρας: «Είναι σημαντικό ότι πήραμε το απόλυτο των βαθμών στην έδρας μας σε έξι παιχνίδια και μάλιστα μέσα σε άδεια Τούμπα. Εκτός έδρας σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερος βαθμούς. Αν θυμηθούμε όμως τα ματς δεν είχαμε κακή απόδοση, Υπήρχαν παιχνίδια που αξίζαμε τη νίκη. Αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να διορθώσουμε για να παίρνουμε περισσότερες νίκες και εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο».

Τι θέλει να ευχηθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους ευχηθώ να περάσουν ευτυχισμένες γιορτές με τις οικογένειες τους και να έχουν υγεία, που είναι και το πιο σημαντικό . Φυσικά τους ζητάω να μας στηρίζουν σε όλες τις στιγμές για να πανηγυρίσουμε μαζί όλα όσα έχουμε θέσει ως στόχους για φέτος. Πάντα η Τούμπα από εδώ και πέρα πρέπει να είναι γεμάτη και να μην τιμωρηθεί ξανά».