Προς συμβιβασμό με Τελάντερ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι κοντά σε συμβιβασμό με τον Δανό στόπερ ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση με Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ πριν την εκδίκαση των υποθέσεων.  

Ο Παναθηναϊκός ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σκοινί εξαιτίας της απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει την πρίζα και όσοι έχουν μείνει πίσω παλεύουν με τα... θηρία των προσφυγών, έχοντας να διαχειριστούν μηδαμινούς οικονομικούς πόρους και αρκετά ανοιχτά «μέτωπα». Ξεκινώντας με την υπόθεση Τελάντερ, το «τριφύλλι» είναι κοντά σε νέο συμβιβασμό με την πλευρά του Δανού και εκτός απροόπτου θα υπάρχει συμφωνία μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης. Αυτή η υπόθεση μοιάζει να έχει πάρει τον δρόμο της.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» δουλεύουν τις περιπτώσεις των Εσιέν, Λέτο(παλιό συμβόλαιο) και Τοτσέ που είναι επίφοβες για αφαίρεση βαθμών. Στο «πράσινο στρατόπεδο», πιστεύουν πως πριν εκδικαστούν αυτές οι δύο υποθέσεις την Πέμπτη, θα έχουν καταφέρει να βρουν ένα ποσό και να δώσουν έναντι της δόσης στους δύο ποδοσφαιριστές, ώστε να έρθει ακόμη μια μικρή ανάσα και να προκύψει νέος συμβιβασμός.

Όσον αφορά Μπούρμπο και Βέμερ οι προσφυγές τους είναι σε αρχικό στάδιο, θα τους εκδικαστούν τα ποσά που τους οφείλει το «τριφύλλι» και στην συνέχεια όπως και στις άλλες υποθέσεις, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι συνεπής με τους διακανονισμούς. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινδυνεύει με αφαίρεση και από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.