Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πρόταση της Ουρακάν

Ο Αντρές Τσάβες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουρακάν, αλλά μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει μείνει εκτός από τη διαπραγμάτευση. Κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς τυπικά ο "κομαντάντε" ανήκει στο ρόστερ του Τριφυλλιού και με κάποιο τρόπο, πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Στην πρώτη φάση της μεταγραφής, η Ουρακάν συμφώνησε να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του Τσάβες, που κατείχαν η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπάνφιλντ (25% έκαστη). Επίσης, η "γκλόμπο" τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ ο προπονητής, Γκουστάβο Αλφάρο, με δηλώσεις του την Πέμπτη (18/1), επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Όμως, για να συμβεί αυτό, ο Τσάβες πρέπει να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διατηρεί το άλλο 50%, ασχέτως αν δεν το έχει αποπληρώσει. Η αποδέσμευσή του θα επιτευχθεί ταχύτερα μέσω συζήτησης μεταξύ του "κομαντάντε" και των δύο ομάδων, παρά μέσω της νομικής οδού στη FIFA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η Ουρακάν έχει την πρόθεση να συμβιβαστεί με τον Παναθηναϊκό και να αποφύγει τα μπλεξίματα. Στις επόμενες ώρες, αναμένεται να στείλει επίσημη πρόταση για να κλείσει το deal και θα περιμένει απάντηση. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι θα περιλαμβάνει η προσφορά, ούτε πώς θα αξιολογηθεί από τον Παναθηναϊκό. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν σύντομα...