Παραμένει στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού ο Μυστακίδης

Μπορεί η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο να οδηγήθηκε σε "ναυάγιο", ωστόσο, οι επιτελείς του Παναθηναϊκού διατηρούν ανοιχτό το θέμα των τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση του Γιάννη Μυστακίδη φαίνεται πως "καίει" περισσότερο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και κυρίως τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα χωρίς να έχει διαθέσιμο επιθετικό, δεδομένης της απουσίας του Γκιγέρμο Μολίνς αλλά και του Σωτήρη Πίσπα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Το γεγονός πως ο Γιάννης Μυστακίδης μπορεί να δώσει λύση σε μια θέση που "πονάει" ο Παναθηναϊκός, ωθεί τους "πράσινους" στο να ασχοληθούν εντατικά με την περίπτωση του 23χρονου, ο οποίος από την πλευρά του ψάχνει χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένο ρόλο σε μια ομάδα προκειμένου να επανέλθει πλήρως μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού του.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού αντιλαμβάνονται πως κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα εφικτό στον ΠΑΟΚ λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει ενώ χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε πει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον "Μύστα", σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι δύσκολα για εκείνον.

Το σίγουρο είναι πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς ισχύει και για τους Έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με την υπόθεση του δεύτερου να φαντάζει πιο εύκολη. Μέχρι την Δευτέρα (22/1) αναμένεται πάντως να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να είναι σε αναμονή...